Dride is an driving school company that specializes in teaching driving an help to get certificate to their learning customers..

Recent Post

DISCLAIMER

Disclaimer Rijschool Parijs Leiden
Disclaimer
De inlichtingen en voorwaarden op deze site www.rijschoolparijs.nl zijn zo duidelijk en zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. Het is echter mogelijk dat de inhoud van deze site verouderd/incompleet/incorrect is. Aan de inhoud van deze internetsite kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Rijschool Parijs kan daarom ook niet aansprakelijk worden gesteld voor de eventuele gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie op www.rijschoolparijs.nl. Het is mogelijk dat er via deze site toegang wordt verleend tot internetsites en/of informatiebronnen van derden.
Rijschoolparijs.nl kan evenmin aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze sites of pagina’s.
COPYRIGHT
Rijschool Parijs behoud het recht (auteursrecht) op de via deze internetsite verstrekte informatie, inclusief foto’s, logo’s en ander beeldmateriaal. Geheel niets uit de tekst of grafisch gebeuren op/in de site van www.rijschoolparijs.nl mag zonder enige schriftelijke toestemming van rijschool Parijs openbaar worden gemaakt, verspreid en/of verveelvoudigd.